Familjen Bernadotte

DNA-Test för alla

”Familjen Bernadotte” är en exklusiv sammanslutning. Ett erbjudande om att uppgå som fullvärdig medlem i sällskapet, skickas till dig i samband med att du fått ditt släktskap styrkt (gäller även den som bedöms var sannolikt släkt). Årsavgiften är på 150 kr. Du får som ett bevis på detta ett exklusivt medlemsdiplom och uppdateras med nyhetsbrev ett par gånger årligen.

Ett årligt event, en ”släktträff”, är förlagd till nationaldagen, den 6 juni i slottsmiljö, där vi under trevliga former träffas och avnjuter en släktmiddag à la famille Bernadotte.

– Jag gläds för varje gång då en ”ny” släkting hittar sina rötter. Säger Jan, som redan hunnit hälsa nya medlemmar välkomna till Familjen Bernadotte.

Familjen Bernadotte har ett antal hedersmedlemmar som alla är legitimt födda Bernadotte. Dessa har av Jan Bernadotte, en stående inbjudan till Familjen Bernadottes årliga släktträff, där alla medlemmar samlas.

Vi har stora släktträd klara till dig som ny medlem, som sträcker sig tillbaka ända till Senakhtenre Tao I, Egyptisk farao born 1605 BC. Ditt nya släktträd innehåller många kungaätter och historiska personer som bl.a. Ramses II, asaguden Odin, islamska profeten Mohammad och Herodes den Store.