Kungligt DNA-test till alla linjer

Bernadotte/ m.fl.

Om du har en rak manlig linje, endast från son till son o.s.v. och söker släktskap med ätten Bernadotte, skall du istället välja vår Bernadotte DNA Y-kromosomtest som finns att hitta i vårt sortiment.

Bernadotte & Falk kan exklusivt erbjuda Kunglig test för alla linjer. Detta gäller när din släktlinje endast har kvinnliga anfäder eller är mixad med manliga. Vi ärver alla, oavsett kön s.k. autosomalt DNA. Den nya DNA-testen gör det möjligt att avgöra släktskap upp emot 5-7 generationer tillbaka. Observera denna DNA-test kan inte klarlägga annat än om släktskap finns i vårt släkträd enligt nedan.

Vilken gren släktskapet har, kan inte DNA-testen visa. Har man fakta som talar för att släktskap kan finnas, t.ex. genom dokument, gåvor, släktforskning eller familjens muntliga släktberättelse, blir denna DNA-test en viktig pusselbit som kan styrka eller avfärda att släktskap finns.

Hur noga resultat kan vi ge dig?

1. Syssling (tremänning) (2nd cousins) sannolikhet i svaret över 99 %
2. Fyrmänning (3rd cousins) sannolikhet i svaret ca 90 %
3. Femmänning (4th cousins) sannolikhet i svaret ca 50 %
4. Sexmänning (5th cousins) sannolikhet i svaret ca 10 %
5. Sjumänning (6th cousins) sannolikhet i svaret ca 2 %

Exempel:

Är du Fyrmänning (3rd cousins) är sannolikheten i svaret ca 90 %. Det innebär att vi kan styrka släktskap i 9 av 10 fall.

Är du Femmänning (4th cousins) är sannolikheten i svaret ca 50 %. Det innebär att vi kan styrka släktskap i 1 av 2 fall.

Man skall för bästa resultat, låta testa den i sin släkt som står i närmsta generation till den person man söker i släktträdet nedan.

Släktträd

Om du är biologiskt släkt med någon av alla släktträdets anfäder, kan vi med stor sannolikhet upptäcka det i de första fem generationerna tillbaka. I släktträdet har vi för varje anfader, markerat med vilken sannolikhet testen kommer att upptäcka ditt släktskap.

Se släktträd här

Beställning av test

Beställ direkt online Kunglig DNA-test till alla linjer: SEK 7495 BESTÄLL

Du kan även skicka in din beställning med e-post eller ringa.
Betala direkt via Swedbank, Mastercard, Visa, avbetalning eller mot faktura
Svar inom ca 6-9 veckor.
Är något osäkert, kontakta oss så hjälper vi dig. Ring 0720 612221 eller info@bernadottefalk.se

Go back

Related pages

© 2011 Bernadotte & Falk AB