DNA Bank

Tryggt och säkert under 15 år, för framtida möjligheter.

Vår DNA bankservice ger organisationer och privatpersoner, trygg förvissning i att deras DNA-profil sparas under sekretess och pålitlighet. Ditt DNA kan med hjälp av denna service, användas för framtida DNA-tester, till exempel:

  • Förvara DNA i väntan på nya framsteg inom DNA-vetenskapen som kan öppna nya möjligheter, mot det vi idag kan erbjuda våra kunder.
  • För att hjälpa till med identifiering av försvunna personer eller ge ledtrådar om spår av en älskad saknad
  • Att identifiera ärftliga egenskaper, såsom genetiska sjukdomar och andra fysiska egenskaper
  • Tillhandahålla DNA för jämförelse och identifiering av människor i högriskyrken, såsom män och kvinnor i det militära, brottsbekämpande personal, brandmän, och entreprenörer i utlandstjänst

Lagrat DNA innehåller genetisk historia som kommer att bli oerhört viktigt allteftersom det genetiska pusslet läggs. DNA från äldre anfäder, föräldrar, kommer kunna ge ledtrådar om ärftliga sjukdomar och andra genetiska frågor. Snart, kan denna typ av släktträd visa sig bli livräddande.

Våra tjänster är helt konfidentiella. Vi släpper endast information om bank DNA till personer som du godkänner. Det finns två olika tjänster för dig att välja mellan:

  • DNA-bank
  • DNA Bank och DNA-profilering

DNA-bank

Du har redan köpt en DNA-profil och vill spara den tryggt och säkert i vår DNA-bank. Du anger namnen på de personer du godkänner, att inhämta och använda dina prover.

DNA-bankavgiften inkluderar kontroll av DNA-innehållet i provet, och lagring i 15 år.

Pris: 1995 kronor BESTÄLL

DNA-Bank och profilering

Vi erbjuder profilering av ditt DNA för omedelbar bankförvaring, tryggt och säkert. Du får samtidigt ta del av informationen som lagrats men behöver alltså inte själv tänka på förvaringen. Du anger namnen på de personer du godkänner att inhämta och använda dina prover.

Tjänsten inkluderar DNA-analys för en person, kontroll av DNA-innehållet i provet, och lagring i 15 år.

Pris: 2995 kronor per person BESTÄLL

Go back

Related pages

© 2011 Bernadotte & Falk AB